~ MY COLLECTION ~

ASSALAMUALAIKUM...^_^

EKSKLUSIF.CANTIK.BERPATUTAN.

-WELCOME ALL..THNKS COZ VIEW MY BLOG...
-COME N SEE A LOT OF SCARF, BLOUSE & BAJU KURUNG AT HERE...
- TERDAPAT PELBAGAI DESIGN TERKINI DGN HRGA YG BERPATUTAN..

KALAU NK ORDER LEH ISI ORDER FORM KAT BWH EK...!!:)


Followers

•♥♫• HELLO FRENZ •♥♫•

ORDER FORM ( WAJIB ISI )

Name:
No Fon :
Addres :
Item / Kod / Colour :
Untuk Apa : Order
Pertanyaan
Komen
Payment Via :
Email Addres :
Tempoh Pembayaran 1 jam
24 jam
2 hari

This online form was provided by Freedback.

•♥♫• Terima Kasih Pada Yang Sudi Order •♥♫•

1. Order anda akan diproses dalam masa 24 @ 48 jam dari tempoh order dihantar.No account akan diberikan menerusi e-mail @ sms..

2. Item yang yang kehabisan stock akan dimaklumkan kpd customer melalui sms @ e-mail..( rajin2 buka email ye )

3. Penghantaran ITEM hanya menggunakan khidmat POSLAJU.

4. Item seperti tudung & blouse tidak boleh ditukar..Item baju kurung moden boleh ditukar sekiranya ada KESILAPAN PENGHANTARAN & KEROSAKAN DARI PIHAK PENJUAL ( 2hari dari tempoh terima barang ).

Terma & Syarat

1. Konsep "1 come 1 serve".

2. Penghantaran menggunakan Pos Laju sahaja..

3. Pembayaran HANYA dibuat melalui MAYBANK dan CIMB sahaja..No account akan diberi setelah stok comfirm masih da @ availabe..

4.Bukti pembayaran hendaklah di SMS @ EMAIL .


- Cara Utk Order -

1. Sila isi "Order Form" @ visit my INSTA Nor_Wanie.
bole juga Email ke norwaniez@gmail.com ORDER yang ingin dilakukan.

2.Sila sertakan nm,kod bju,sz dan color jika email..

3. Setelah saya confirmkan item yang di tempah masih ada stok, barulah sya akan infom MELALUI SMS, FB @ EMAIL untuk proses pembayaran.OK...tma kasih..:)


TIME NOW IS.....

Monday, October 07, 2013

~ Dihati Ini Hanya Tuhan Yg Tahu ~

Okey...
disebabkan aku nieh rsa feeling cam FRUST aku pon post la lagu putus cinta..
Bila hampa dengaq hampa confom rsa sedih..iskisk2....
aku suka wat sedih skli ngan aku...
xbaek toi nohh...xpa la...korg layan ja...^_^


AKU SENARAIKAN KAT KORG  TOP '10  lagu feeling abes...
tak reyau boleh reyau meraung2...menitis2....leh teqa tuh...:)


1. Cinta Kita Berbeza : Saleem

2. Tak Ku Sangka Tak Ku Duga : Apit

3. Bukan Ku Tak Sudi : Iklim

4. Meraung : New Boyz

5. Mahligaimu Dari Airmataku : Lestari

6. Pergi Tanpa Alasan : Eren

7. Disaatku Aku Mencintaimu : Dadali

8. Sudah Cukup Sudah : Nirwana Band

9. Kehilanganmu Berat Bagiku : Kangen Band

10. Putus : Melda Ahmad

Aku conf air mata korang akan berderai lgi dengar semua lagu nih..
nk feeling buka lirik muka music...memang korang akan cakap...
pa bunga Bloggerwat aku lgi sedih daa...


PUISI CINTA SAYA UNTUK AWAK..^_^
 #aku copy paste ja nieh#


Awak......
Izinkan saya untuk meluahkan rasa...

Awak....
Maafkan saya andai buat awak terasa.....

Awak...
Saya sedar siapa diri saya....

Awak....
Saya tahu status diri saya...

Awak....
Saya telah cerminkan diri saya ini...

Awak...
Saya tahu awak menganggap saya tidak lebih dari kawan biasa..
Semua itu saya tahu....

Awak...
Saya hanyalah gagak dirimba....
Mana mungkin terbang bersama merak kayangan...

Awak...
Saya tidak mempunyai apa-apa....
Yang saya ada hanya rasa ini...

Awak...
Saya memang tidak sesuai dan tidak layak bersama awak...

Awak....
Saya telah cuba sedaya upaya untuk tidak menganggap awak istimewa...
Tapi saya tidak berdaya kerana hati kecil ini mengatakan sebaliknya...

Awak.....
Semakin saya cuba melupakan awak....
Semakin kuat saya mengingati awak...
Entah kenapa?? saya pun tidak tahu...

Awak....
Saya tidak tahu kenapa awak begitu dekat dihati saya...

Awak....
Maafkan saya kerana menyukai awak....

Awak....
Berdosakah saya kerana menyukai awak??

Awak...
Andai ini ketentuan takdir....
Saya doakan awak berbahagia....

Awak....
Jika awak masih mengingati saya...
Andainya saya sudah tiada lagi di dunia ini...
Sedekahkanlah Al Fatihah untuk saya....
Tanda kita pernah kenal semasa di dunia ini...

Awak...
Terima kasih hadir dalam hidup ini...
Walaupun hanya untuk seketika....
Saya tetap rasa bahagia bila mengingati detik-detik itu...
Walaupun kekadang saya berkecil hati dengan apa yang awak lakukan...
Tapi..saya sudah melupakan semua itu...
Saya telah memaafkan awak....

Awak....
Jasa dan budi awak tinggi puncak gunung...
Tidak ada nilai untuk saya membayarnya...
Nak cari memang tidak bertemu...

Awak...
Minta halal segala salah dan dosa saya...
Selama masa  bergurau saya dengan awak...

Awak...
Biarlah kisah-kisah silam menjadi kenangan..
Akan saya simpan kemas di hati ini...

Awak....
Biarlah saya terseksa...
Biarlah saya derita.....
Asalkan awak bahagia...
Asalkan saya tidak lagi mengangggu kehidupan awak.
Asalkan awak tidak perlu lagi melayan karenah-karenah saya..

Awak...
Saya doakan yang terbaik untuk awak...
Di dunia mahupun di akhirat....
Salam rindu di angin lalu buat mu kawan....
"Kalau ada jodoh..KiTa jumpa lagii..." -Sekali lag
i
Post a Comment