~ MY COLLECTION ~

ASSALAMUALAIKUM...^_^

EKSKLUSIF.CANTIK.BERPATUTAN.

-WELCOME ALL..THNKS COZ VIEW MY BLOG...
-COME N SEE A LOT OF SCARF, BLOUSE & BAJU KURUNG AT HERE...
- TERDAPAT PELBAGAI DESIGN TERKINI DGN HRGA YG BERPATUTAN..

KALAU NK ORDER LEH ISI ORDER FORM KAT BWH EK...!!:)


Followers

•♥♫• HELLO FRENZ •♥♫•

ORDER FORM ( WAJIB ISI )

Name:
No Fon :
Addres :
Item / Kod / Colour :
Untuk Apa : Order
Pertanyaan
Komen
Payment Via :
Email Addres :
Tempoh Pembayaran 1 jam
24 jam
2 hari

This online form was provided by Freedback.

•♥♫• Terima Kasih Pada Yang Sudi Order •♥♫•

1. Order anda akan diproses dalam masa 24 @ 48 jam dari tempoh order dihantar.No account akan diberikan menerusi e-mail @ sms..

2. Item yang yang kehabisan stock akan dimaklumkan kpd customer melalui sms @ e-mail..( rajin2 buka email ye )

3. Penghantaran ITEM hanya menggunakan khidmat POSLAJU.

4. Item seperti tudung & blouse tidak boleh ditukar..Item baju kurung moden boleh ditukar sekiranya ada KESILAPAN PENGHANTARAN & KEROSAKAN DARI PIHAK PENJUAL ( 2hari dari tempoh terima barang ).

Terma & Syarat

1. Konsep "1 come 1 serve".

2. Penghantaran menggunakan Pos Laju sahaja..

3. Pembayaran HANYA dibuat melalui MAYBANK dan CIMB sahaja..No account akan diberi setelah stok comfirm masih da @ availabe..

4.Bukti pembayaran hendaklah di SMS @ EMAIL .


- Cara Utk Order -

1. Sila isi "Order Form" @ visit my INSTA Nor_Wanie.
bole juga Email ke norwaniez@gmail.com ORDER yang ingin dilakukan.

2.Sila sertakan nm,kod bju,sz dan color jika email..

3. Setelah saya confirmkan item yang di tempah masih ada stok, barulah sya akan infom MELALUI SMS, FB @ EMAIL untuk proses pembayaran.OK...tma kasih..:)


TIME NOW IS.....

Friday, January 25, 2013

CEQITA LAWAK ( LOGHAT KEDAH )

Alkisah terjadi di sebuah Kfc di Pendang…

cashier : makan sini ka bawa balik?
pakcik : makan kat sana.(tunjuk meja)..patot ramai..pakat duk makan kat sini..
cashier : err..maksud saya..makan di meja dalam kedai ni atau bungkus bawa balik?
pakcik : ooo..habes tu kalau bungkus tak bawa balik.dia terbang balik rumah pakcik seniri ka.bungkus.
cashier : err..ok..pakcik nak set yang mana?
pakcik : yang setsi ada tak??
cashier : err..maksud saya..pakcik bule pilih set set yang sedia ada kat belakang saya ni.(tunjuk).ada yang 2 ketol ayam.ada yang 3 4 ketol..dia sekali dengan ayaq..bla bla bla..
pakcik : pakcik nak beli ayam setengah kati ja.makcik hang nak buat serunding raya esok..
cashier : pakcik..kat sini juai ayam yang dah siap digoreng la..bukan mentah.
pakcik : kalau camtu..beli teloq ayam dah la.depa kalut nak buat kueh tart..aku mana reti nak beli barang kueh camna..haru btoi.
cashier : errr..err..teloq ayam pon takdak..yang ada ayam goreng ja..makan ratah cicah dengan sos camtu ja..
pakcik : hang pilih ja la yang mana pon..ishh..pakcik tak reti nak pilih pilih ni..yang mana pon takpa.
cashier : pakcik ada berapa orang kat umah?
pakcik : pakcik sorang.anak ada 4 orang.makcik hang maseh sorang..
cashier : ok..kalau camtu saya bagi pakcik dinner plate 2 ya..air nak air gas yang mana ka?
pakcik : huuu..pakcik takleh minum ayaq gas ni.satg reja kentut..angin..teh o suam ka kopi tarik takdak ka?
cashier : takdak..takpa saya bagi milo ais kat pakcik.ada nak tambah wedges ka?
pakcik : huu?natang apa tu?
cashier : kentang goreng.senang creta..cucur ubi.
pakcik : ha bule la..bagi cucur ubi seringgit cucur pisang seringgit..campur..kerak boh lebih..
cashier : err…ok ok..(segan layan)
cashier : semua sekali RM 34.50..
pakcik : tu dia aih..mahal gila..ayam berapa ketoi?(buka plastik tengok)..6 ketoi ja sampai 30 lebih..p market bule beli ayam 3 ekor.tak mai dah.(buka wallet bayaq)
cashier : err err..terima kaseh pakcik..datang la lagi..
pakcik : tak kelapaq mai dah ah...
#COPYPASTESEKADARHIBURAN#
Post a Comment